Portal Industrial Cartagena Colombia - Forum - Contacts

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Družba Playtech začenja prodajo storitve NorthStar v Ontariu


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:
Družba Playtech začenja prodajo storitve NorthStar v Ontariu
Permalink   
 


Družba Playtech začenja prodajo storitve NorthStar v Ontariu

 

Razvijalec programske opreme za igre na srečo Playtech je sklenil partnerstvo s podjetjem NorthStar Bets v Ontariu.

 

S tem bodo igralcem v provinci na voljo Playtechova platforma IMS, igralnica v živo in igralna tehnologija.

 

Strateško partnerstvo med družbama Playtech in NorthStar Bets je bilo napovedano v začetku leta. V skladu s pogodbo se je družba Playtech zavezala, da bo družbi NorthStar zagotavljala programsko opremo in storitve.

 

Shimon Acad, operativni direktor družbe Playtech, je dejal: "Začetek Playtechovega novega partnerstva za programsko opremo in storitve s podjetjem NorthStar Bets je še en ključni mejnik v razvoju naše strategije v Severni Ameriki.

 

"Za uspeh družbe Playtech je ključnega pomena, da lahko sklenemo ključna strateška partnerstva z vodilnimi svetovnimi operaterji." NorthStar Bets je v edinstvenem položaju, da postane eden vodilnih operaterjev v Ontariu, in veselimo se sodelovanja pri izdelavi najboljših igralnih avtomatov."

 

Michael Moskowitz, izvršni direktor družbe NorthStar, je dodal: "NorthStar Bets postavlja potrošnike v središče zanimive, vsebinsko usmerjene izkušnje. Naše partnerstvo s podjetjem Playtech pomeni, da lahko zagotovimo zanimivo in prijetno spletno izkušnjo z najvišjo stopnjo zaščite igralcev."

 

"Potrošniki iščejo vsebine, ki ustrezajo njihovim individualnim željam in interesom, skupaj z edinstveno večkanalno tehnologijo podjetja Playtech pa imamo edinstveno priložnost, da postanemo vodilni na kanadskem trgu iger na srečo."

 

Partnerstvo je bilo napovedano nekaj mesecev pred odprtjem reguliranega trga spletnih iger na srečo v Ontariu 4. aprila. Odprtje trga je vrhunec triletnega dela, ki je sledilo napovedi, da bo pokrajina leta 2019 ukinila zakoniti loterijski monopol na področju spletnih iger na srečo.

 

tuka

 

Related resources:

https://axisflare.com/read-blog/70254

http://globafeat.120.s1.nabble.com/Prihodki-igralnic-v-Detroitu-so-se-maja-kljub-rasti-portnih-stav-nekoliko-zmanj-ali-tt2715.html

https://forum.fakeidvendors.com/post/wwy4sycyckhttp://paradune.com/phorum/read.php?1,166354

https://ontimewld.com/read-blog/13231__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard